Bine ați venit în Sistemul de Tichete

Acest sistem este destinat dumneavoastră pentru ca echipele de specialiști ai Universității din București să vă răspundă cu promptitudine și să vă ofere suport în rezolvarea problemelor identificate. Vă rugăm să studiați secțiunea "Bază de cunoștințe", după autentificarea în aplicație folosind contul instituțional MS365. Dacă nu aveți un astfel de cont, vă rugăm să vă adresați la:

  1. Secretariatul Facultății dacă sunteți student
  2. La adresa email.angajat@unibuc.ro daca sunteți angajat al UB

Daca nu mai aveti acces la contul institutional puteti consulta informatii la Recuperarea accesului la contul instituțional

De la 1 martie 2022 platforma HelpDesk este singurul mijloc de comunicare cu Directia IT&C pentru soluționarea solicitărilor de suport specifice IT&C.

În prezent, prin platformă se asigură servicii de suport atât pentru solicitanții serviciilor IT&C, (solicitări la care vă răspund specialiștii Direcției IT&C), cât și pentru studenții și cadrele didactice din cadrul Facultății de Teologie Baptistă, (personalul Secretariatului FTB va răspunde acestor solicitări).

Astfel, dacă doriţi să sesizaţi Direcția IT&C sau Facultatea de Teologie Baptistă cu privire la problemele pe care le întâmpinaţi în sfera de activitate a acestor două structuri, înregistrați un tichet în această platformă.

Ghidul de utilizare îl puteți accesa aici.

Video de utilizare îl puteți accesa aici.

Statusul solicitării dumneavoastră poate fi urmărit direct accesând platforma Helpdesk.

De asemenea, primiți notificări despre stadiul solicitării direct pe e-mail în contul dumneavoastră instituțional de Outlook din Microsoft 365. Pentru a primi notificări și pe contul de Gmail instituțional din Google puteți redirecționa e-mailurile primite in contul Microsoft 365 către contul Gmail urmând pașii prezentați de Microsoft suport aici.

Sperăm să aveți o experiență plăcută în colaborarea cu noi!